Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

1. Moet ik per se in de doelgroep LGBT+ vallen om van je diensten gebruik te kunnen maken?

Bij mij hoef je je niet te verantwoorden of je wel of niet in de LGBT+ doelgroep valt. En ja, het is uiteraard mogelijk om van mijn diensten gebruik te maken als je niet in de LGBT+ doelgroep valt.

2. Hoe word ik aangesproken?

Tijdens onze kennismaking bespreken wij hoe we elkaar aanspreken. Wil je met een andere naam aangesproken dan de naam die in je paspoort staat? Of wil je met ‘meneer’ aangesproken terwijl er ‘mevrouw’ in je paspoort staat? Bij mij is dit allemaal oké.

4. Waar vinden de afspraken plaats?

Ik houd kantoor in Vught aan Marktveld 26.  Daarnaast reis ik vanuit mijn woonplaats Utrecht door heel Nederland. Ik heb gesprekslocaties op diverse plekken in het land. Kijk hiervoor even op de pagina ‘Contact‘. Ook werk ik veel via videobellen.

5. Breng je kantoorkosten in rekening?

Nee, ik breng geen kantoorkosten in rekening bovenop mijn tarief.

6. Ik weet niet zeker of mijn vraag onder je specialisaties valt, kan ik toch bij je terecht?

Stel gerust vrijblijvend je vraag via whatsapp, e-mail of bel even, dan bespreken we of ik je kan helpen. Kan ik je niet helpen? Dan kan ik je misschien wel doorverwijzen naar een specialist uit mijn netwerk.

10. Kan ik vrijblijvend kennismaken?

Ja! Dat kan zeker.

Gewoonlijk ben ik van maandag tot en met zaterdag tussen 13:00 uur en 20:00 uur bereikbaar op het telefoonnummer + 31 (0)6 112 72 122.  Wanneer ik in gesprek zit kan ik niet opnemen, stuur dan een e-mail, Whatsapp of spreek mijn voicemail in en ik bel zo spoedig mogelijk terug.

11. Op welke tijden ben je telefonisch bereikbaar?

Gewoonlijk ben ik van maandag tot en met zaterdag tussen 13:00 uur en 20:00 uur bereikbaar op het telefoonnummer + 31 (0)6 112 72 122.  Wanneer ik in gesprek zit kan ik niet opnemen, stuur dan een e-mail, Whatsapp of spreek mijn voicemail in en ik bel zo snel mogelijk terug.

12. Is Kim Smienk zelf LGBT'er?

Ja!

×