Contact en locaties

Gesprekslocatie in Utrecht en een aantal keren per maand in Breda en Zwolle

Kim Smienk Advocatuur

kim@kimsmienkadvocatuur.nl

Om in contact te komen kun je me een e-mail sturen. E-mails worden meestal binnen 24 uur beantwoord. Als je je telefoonnummer in je e-mail zet kan ik je eventueel bellen.

 

Ik woon zelf in Utrecht en afspraken (bijvoorbeeld voor het tekenen van donorcontracten) vinden daarom vaak bij mijn gesprekslocatie in Utrecht plaats. Voor de mensen uit het noorden van het land ben ik één á twee keer per maand in Zwolle aanwezig. En voor de mensen in de regio Limburg, Brabant en Zeeland ben ik één á twee keer per maand in Breda aanwezig.

 

Kantoorhoudend in ‘s-Hertogenbosch

Ik houd kantoor in ‘s-Hertogenbosch, op het adres Spinhuiswal 2 (5211 JG).

 

Gesprekslocatie Utrecht

Mijn bezoekadres in Utrecht is Oorsprongpark 7 (3581 ET).  De openingstijden van mijn locatie in Utrecht zijn maandag t/m vrijdag van 10:00 – 18:00 uur.

 

Gesprekslocatie Zwolle

Mijn bezoekadres in Zwolle is Kamperstraat 35A (8011 LK). Op deze locatie ben ik één á twee keer per maand aanwezig (tussen 10:30 uur – 14:30 uur).

x

Gesprekslocatie Breda

Mijn bezoekadres in Breda is Ceresstraat 29 (4811 CA). Op deze locatie ben ik één á twee keer per maand aanwezig (tussen 10:30 uur – 14:30 uur).

xIk hou houd kantoor in Vught, op het adres Marktveld 26 (5261 EB).d kantoor in Vught, op het adres Marktveld 26 (5261 EB).

Online gesprek

Liever geen reistijd? Plan dan een online gesprek in. Ik heb een beveiligd ‘online kantoor’ waarin we kunnen videobellen. Online gesprekken werken nagenoeg hetzelfde als face to face gesprekken. Online gesprekken kunnen op maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 uur en 18:00 uur plaatsvinden.

Liever een gesprek vanuit huis, zonder reistijd? Plan dan een online gesprek in!

Voor een meer uitgebreid uitleg van online mediation lees je dit artikel.